Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία BESKAS Α.Ε. ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Μπέσκα τον Ιανουάριο του 1991 και συνεχίζει την 29χρονη ανοδική της πορεία στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικού και δορυφορικού εξοπλισμού. Χαρακτηρίζεται από την άριστη γνώση της αγοράς, την επιλογή αξιόπιστων και καταξιωμένων στον χώρο προμηθευτών και εξελίσσεται σταθερά, παράλληλα με την τεχνολογία, με αποτέλεσμα, σήμερα να διανέμει μερικά από τα μεγαλύτερα brand names του εξωτερικού.

Κύριος στόχος και όραμα μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές  και σε άμεση παράδοση. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, καθώς και όλο το άνθρώπινο δυναμικό, είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει και να σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η Beskas Α.Ε. δίνει ιδιαίτερη σημασία στη προστασία του περιβάλλοντος συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τηρώντας πιστά όλες τις ευρωπαϊκές και ελληνικές οδηγίες και κανονισμούς.
Είναι μέλος των παρακάτω εταιρειών διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών:


 Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., Αρ. Μητρώου: 285

 Α.Φ.Η.Σ. Α.Ε., Μπαταρίες παντός τύπου., Αρ. Μητρώου: 285


Ο  κατάλογος των προϊόντων μας, απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία, όσο και στον ερασιτέχνη και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου καταστήματος.

Μέσα από αυτό το site, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα της εταιρίας και να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που θα διευκολύνουν την επιλογή σας. Μπoρείτε επίσης να ζητήσετε την αποστολή καταλόγου ή να εγγραφείτε στο site μας, για να ενημερώνεστε σχετικά με νέα προϊόντα και προφορές με την μορφή newsletter.
Beskas Electronics
Ηλεκτρονικός εξοπλισμός
Ανεξαρτησίας 21, 16451 Αργυρούπολη – Αθήνα
Τηλ.: 210 9927695, Fax: 210 9942765
Email: info@beskas.gr
© 2015 Beskas S.A. All rights reserved
Web Design & Web Development www.eled.gr Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου